Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Φάνης Φλώτσιος, παραχώρησε συνέντευξη στο «Ράδιο Θήβα 97,5» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σπουδαίο επίτευγμα του συλλόγου μας με την άνοδο στην Α2, στον προπονητή μας, Νίκο Οικονόμου, καθώς και στις ακαδημίες του σωματείου μας.

Απόσπασμα των δηλώσεων του προέδρου μας στο «Ράδιο Θήβα 97.5»:

«Έχουμε κάνει μία τεράστια υπέρβαση, το έχουμε ζήσει στο έπακρο. Πριν 3-4 χρόνια μαζευτήκαμε κάποιοι άνθρωποι, βάλαμε κάποιον στόχο και τον πετύχαμε. Καταφέραμε να γλιτώσουμε την ομάδα από τα χειρότερα και δόξα τω θεώ όλα πήγαν κατ’ ευχήν», είπε αρχικά ο Φάνης Φλώτσιος και συμπλήρωσε για τον προπονητή μας, Νίκο Οικονόμου: «Ο κόουτς Οικονόμου είναι ένα τεράστιο μέγεθος που ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να το συλλάβουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τις παραστάσεις που έχει και ούτε το μέγεθος της αξίας του. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να φύγει μακριά από τα παιδιά του και αυτό το “εκμεταλλευτήκαμε” με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν από τα ελάχιστα σωματεία και είναι τιμή μας που πριν δύο χρόνια ανακοινώσαμε τον Νίκο Οικονόμου έως το 2025. Νομίζω πως λίγες ομάδες τόλμησαν κάτι τέτοιο. Δώσαμε τα κλειδιά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό και πήραμε τους καρπούς που θέλαμε και αξίζαμε».

Εν συνεχεία, ο πρόεδρός μας αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας: «Θα αγωνιζόμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, αλλά πιστεύω πως έχουμε την τύχη και την ικανότητα να παραμείνουμε στην Α2, βάσει του ρόστερ που φτιάχνουμε. Αν καταφέρουμε να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε, τίποτα δεν είναι απίθανο».

Πατήστε εδώ για να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου μας στο «Ράδιο Θήβα 97.5».