Νέα σεζόν, νέοι στόχοι και εξίσου υψηλές προσδοκίες. Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει το προπονητικό επιτελείο, που θα πλαισιώσει τον Νίκο Οικονόμου στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Μπρισμιτζής, Σωτήρης Κώνστας, Γιάννης Καψούλης και Άκης Γιαννακόπουλος θα βρεθούν στο πλευρό του Νίκου Οικονόμου για τη νέα σεζόν των ακαδημιών μας.

Ο Δημήτρης Μπρισμιτζής, που θα αποτελεί και τον γυμναστή της ανδρικής ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, γεννήθηκε την 01/03/1981 στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φοιτητής του Διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος Εργοσπιρομετρία, Άσκηση και Αποκατάσταση του Τμήματος Ιατρικής και του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας. Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Η επαγγελματική του προϋπηρεσία περιλαμβάνει την προπόνηση φυσικής κατάστασης σε ομαδικά αθλήματα (ΤΡΙΚΑΛΑ 2011) κ.α. καθώς και την μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης σε ατομικά αθλήματα. Παράλληλα ασχολείται με την αποκατάσταση του άκρου ποδός μετά από τραυματισμούς.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε: “Να ευχαριστήσω τον Coach Νίκο Οικονόμου και την διοίκηση του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου που μου δίνουν την ευκαιρία, να γυμνάσω τα παιδιά των ακαδημιών του Ερμή. Ένα απαιτητικό αλλά δημιουργικό έργο, που με υπομονή και επιμονή, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την σωστή αθλητική ανάπτυξη των παιδιών. Καλή αθλητική χρονιά να έχουμε, με υγεία”.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Κώνστας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα είμαι και πάλι μέλος της οικογένειας του Ερμή. Της ομάδας που υπηρέτησα σαν παίχτης 25 χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσω από ένα άλλο πόστο από τη θέση του προπονητή των ακαδημιών. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Οικονόμου, όπως και την διοίκηση για την πρόταση που μου κάνανε και ευελπιστώ να τους δικαιώσω. Οι απόψεις μας ταυτίστηκαν απόλυτα και πλέον είμαι έτοιμος να μεταδώσω όλα όσα έχω διδαχθεί μέσα από το μπάσκετ αλλά και την ζωή, στα παιδιά του Σχηματαρίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τανάγρας”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καψούλη: “Ευχαριστώ πολύ τον Ερμή Σχηματαρίου, τον ιστορικό αυτό σύλλογο, για την πρόταση συνεργασίας. Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά ταυτόχρονα και πρόκληση να δουλέψω μαζί με τον κύριο Οικονόμου στις ακαδημίες του συλλόγου. Ελπίζω και αναμένω μια δημιουργική και επιτυχημένη μπασκετική χρονιά!”

Και τέλος, ο Άκης Γιαννακόπουλος τόνισε: “Είναι μεγάλη μου χαρά, που ανήκω στο έμψυχο δυναμικό των Ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou. Στόχος μας να αναδείξουμε και να βελτιώσουμε τις ικανότητες των αθλητών μας, αλλά και να υπηρετήσουμε όλοι μαζί τις βασικές αξίες του αθλητισμού. Το ήθος, τον σεβασμό και την ευγενή άμιλλα. Καλή μπασκετική σεζόν”.