Η εταιρεία «SAKISPACK Α.Ε» συνεχάρη την ομάδα μας για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών, με σχετική επιστολή που δημιούργησε.

Η εν λόγω εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Η Εταιρεία “SAKIS PACK Α.Ε” συγχαίρει την ομάδα του Γ.Σ Ερμή Σχηματαρίου για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία. Ως συνοδοιπόροι της ομάδας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για την πολύ σκληρή προσπάθεια, την στοχοπροσήλωση, τη δύναμη της θέλησης και την ακόρεστη δίψα για εξέλιξη.

Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς συνεχίζουμε δυναμικά τη στήριξή μας στην ομάδα του Σχηματαρίου όσο και στην τοπική κοινωνία.

«Η ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ».

Και φυσικά «Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ»!

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «SAKISPACK Α.Ε» για τη στήριξη στο project της ομάδας μας. Θα συνεχίσουμε να… κολυμπάμε σε βαθύτερα νερά φέτος. Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρεία «SAKISPACK Α.Ε» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία θα συνεχίσουμε ως συνοδοιπόροι για τη συνέχιση της επίτευξης των στόχων μας.