Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άλκη Παππά για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στην Α2.

Ο Άλκης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1988, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε στον ΑΓΣΙ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2004. Τη σεζόν 2005-2006 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 με τη φανέλα του Πανελλήνιου. Το 2006-2007 αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό και τη Β’ Εθνική, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει στην Α2. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Δάφνη, Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακό, Περιστέρι (δις), Παγκράτι, Αίολο Αστακού, ΑΣΕ Δούκα και ΝΕΟΛ.

Παράλληλα έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες των Παίδων, αλλά και των Εφήβων.

Μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας, ο Άλκης Παππάς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Ερμή. Από την πρώτη επαφή που είχα με την κόουτς Οικονόμου, αλλά και στις επόμενες συζητήσεις με τον κ. Καφρίτσα, μου δώσανε να καταλάβω τον τρόπο λειτουργίας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Άλκη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού θέσαμε.