Ο πρώτος γύρος της Elite League δεν ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Ερμής Σχηματαρίου αποχαιρέτησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, με σπουδαία νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό (80-79). Η χρονιά του 2022 είναι ιδιαίτερα ιστορική για την ομάδα μας, καθώς το καμάρι της Βοιωτίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο, μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική.

Ο απολογισμός του Ερμή μας έως τώρα στην Elite League, καταγράφει 5 νίκες και 6 ήττες και μας βρίσκει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ένα απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, όμως, καταγράφει και μερικά ιδιαίτερα στατιστικά που ανήκουν σε μονάδες παικτών, αλλά έχουν προέλθει από το υγιές σύνολο του Νίκου Οικονόμου, δείχνοντας την καθημερινή προσπάθεια και δουλειά που πραγματοποιείται πάνω στο παρκέ.

Μέχρι τώρα λοιπόν, ο Αλέξης Κυρίτσης αποτελεί πρώτος σκόρερ τόσο της ομάδας μας, όσο και ολόκληρης της Elite League, μετρώντας συνολικά 234 πόντους! Μάλιστα, κατέχει ακόμη μία πρωτιά (που μοιράζεται), όντας πρώτος στα εύστοχα σουτ εντός πεδιάς (77). Από κει και πέρα, ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Elite League, βρίσκεται στην τρίτη θέση, σχετικά με τη λίστα των κοψιμάτων, έχοντας 16! Συνολικά, ως σύλλογος, ο Ερμής μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση, μετρώντας 41 κοψίματα!

Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου έχει προσθέσει το δικό του στίγμα στην Elite League και θα συνεχίσει να το κάνει, ανανεώνοντας το… ραντεβού για το 2023! Θυμίζουμε πως υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και το νέο έτος θα βρει το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στη Μεγαρίδα, εκτός έδρας. Καλές εορτές σε όλους!