Στην προσθήκη του 16χρονου Μιχάλη Μπότση από τον Κάδμο προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου! Ο ταλαντούχος αθλητής θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ερμή όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Θήβας.

 

 

Αναλυτικά:

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΕΡΜΗ τον αθλητή ΜΠΟΤΣΗ ΜΙΧΑΛΗ. Ο Μιχάλης σε ηλικία 16 ετών αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην περιφέρεια μας.

Ο αθλητής μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με το σωματείο που ανήκει θα ενταχθεί στην ομάδα μας για να κάνουμε πράξη τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.

Ευχαριστούμε δημόσια την Διοίκηση του ΚΑΔΜΟΥ για την παραχώρηση του αθλητή.

Δηλώσεις έκανε τόσο ο πατέρας του αθλητή όσο και ο προπονητής μας .

Ν.Οικονόμου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα ακόμα νέο παιδί εντάσσεται στην ομάδα μας.

Ο Μιχάλης έχει τεράστια προσόντα για την ηλικία του, που όμως πολλές φορές αυτό δεν φτάνει.

Με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει, του δίνεται μια τεράστια ευκαιρία που πρέπει πρώτα αυτός να πιστέψει και να την εκμεταλλευτεί. Το μπαάκετ αλλάζει και το μέλλον του είναι αυτά τα παιδιά .

Τάκης Μπότσης, πατέρας αθλητή: ” Εμείς οι γονείς του Μιχάλη Μπότση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο του Ερμή Σχηματαρίου και τον προπονητή Νίκο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Μιχάλη και από τη νέα σεζόν θα είναι μέλος του Ερμή στη Β’ Εθνική κατηγορία. Όμως δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το σύλλογο και τους προπονητές του Κάδμου, που αγκάλιασαν το παιδί και που εκτός από αθλητισμό του δίδαξαν και ήθος”.