Ο Άλκης Παππάς αποτελεί ένα από τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα και είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα για να έρθουν εις πέρας οι στόχοι μας. Ο 34χρονος γκαρντ μας μίλησε στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ενταχθεί στην οικογένειά μας, στον κόουτς Νίκο Οικονόμου, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της περιοχής μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς βιώνει την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα μας: «Στον Ερμή γίνεται μία πολύ σημαντική προσπάθεια. Η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α2 και υπάρχει μεγάλη δίψα για αυτή την πρόκληση, τόσο από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες, όσο και από τον κόσμο που θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Ο κόουτς Οικονόμου έχει δημιουργήσει μία ομάδα που πάνω απ’ όλα θέλει να βγάζει υγεία μέσα και έξω από το παρκέ. Υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο και ποιότητα και αυτό που πρέπει να κάνουμε σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα, είναι να αποκτήσουμε συνοχή και διάρκεια».

Για τη μεταγραφή του στον Ερμή μας: «Η μεταγραφή μου προέκυψε μετά από συνομιλία με τον κόουτς Οικονόμου, ο οποίος μου εξήγησε το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Πήρα μία σχετικά εύκολη απόφαση και πραγματικά υπάρχει μεγάλη δίψα και όρεξη από όλους στον Ερμή. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μπορούμε να είμαστε αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για τον Νίκο Οικονόμου: «Ο κόουτς αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Ερμή, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Τόσο η μεγάλη πορεία του ως παίκτης, όσο και σαν προπονητής, δείχνουν το πόσο σημαντικό είναι να παραμένουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο του μπάσκετ».

Για την Α2: «Το πρωτάθλημα της Α2 είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και παίκτες με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα, ειδικότερα με τη διεξαγωγή των πλέι οφς, που θα γίνει από φέτος. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η διάρκεια που θα έχει κάθε ομάδα. Εμείς, από την πλευρά μας, δουλεύουμε καθημερινά και βελτιωνόμαστε με στόχο να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν πολλές μικρές νίκες που πρέπει να κάνουμε. Γι’ αυτό, κοιτάμε κάθε μέρα, κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει ήδη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Το μήνυμά μου προς όλους είναι να δηλώσουν παρόντες στο γήπεδο και να περπατήσουμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία ενός δύσκολου πρωταθλήματος. Και στα εύκολα και στα δύσκολα να είμαστε ενωμένοι».