Ο Χρήστος Πάππος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας για το match programme του αγώνα 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Αμύντα. Μεταξύ άλλων ο  27χρονος πάουερ φόργουορντ του Ερμή Σχηματαρίου αναφέρθηκε στο πού κρίθηκε το ματς με τον Ηρακλή, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας μας, ενώ έδωσε το δικό του σύνθημα για το σημερινό (5/11) παιχνίδι της Elite League.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πάππος:

Σε τί θεωρείς πως κρίθηκε η αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο»; 

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε μία διαφορά 11 πόντων με το που ξεκίνησε η τέταρτη περίοδος. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι από τα μέσα του δεκαλέπτου και μετά και πήραν προβάδισμα, κρατώντας το μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι με τον Αμύντα, τόνισε: «Με τον Αμύντα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε τον αντίπαλο και τι ακριβώς παρουσιάζει. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στο πλάνο μας, προκειμένου να παρουσιαστούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Ποια η άποψη σου για τον κόουτς Νίκο Οικονόμου και η συνεργασία σου έως τώρα μαζί του; 

«Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα και αυτό προσπαθεί να μας το μεταλαμπαδεύσει και να μας φτάσει στο να εξελιχθούμε. Το έργο του και αυτό που έχει καταφέρει να φτιάξει στον Ερμή, μιλούν από μόνα τους. Όσον αφορά τη συνεργασία μας, θεωρώ πως έχω καταλάβει τη φιλοσοφία του και αυτό που ζητάει από εμένα».

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, ο κόσμος δήλωσε βροντερό παρών. Ποιο το μήνυμά σου προς όλους για τη σημερινή αναμέτρηση;

«Πράγματι, ο κόσμος έδειξε με την παρουσία του ότι στηρίζει την προσπάθειά μας και η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πως πρέπει να γίνει το ίδιο και στο ερχόμενο ματς».

Ποιοι οι στόχοι σου φέτος με την ομάδα του Ερμή;

«Στόχος μου είναι να μπορώ να βρίσκομαι σε μία συνεχή εξέλιξη και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Πως αξιολογείς έως τώρα το πρωτάθλημα της Elite League, συγκριτικά με το επίπεδο της ομάδας μας;

«Το πρωτάθλημα της Elite League είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ομάδα μας δείχνει πως μπορεί να ανταγωνιστεί σε αυτό και να έχει προσδοκίες».