Ένα δικό μας παιδί συνέχισε τον κύκλο των συνεντεύξεων και εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στο σπίτι του. Ο Γιώργος Νάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας ], αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στον Νίκο Οικονόμου κι απηύθυνε τον λόγο στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στον Ερμή: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κι ανυπομονώ να δω την πορεία της ομάδας. Η επιστροφή μου βασίστηκε στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα, αλλά και τους λόγους που με έκαναν να εμπιστευτώ ο ίδιος τον Ερμή».

Για το ρόστερ: «Το ρόστερ μας δείχνει ανταγωνιστικό και θεωρώ πως θα μπορεί να βελτιώνεται έως την τελευταία αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος».

Για τους στόχους του: «Θέλω να βελτιώνομαι μέσα από την ομάδα και να τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι της».

Για τον κόουτς Οικονόμου: «Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο μπορείς να μάθεις πολλά αγωνιστικά και μη. Είναι μεγάλη ευκαιρία και τιμή που τον έχω προπονητή μου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να διατηρήσει τον κόσμο δίπλα της. Σε μία περιοχή σαν τη δική μας, μία γεμάτη έδρα μπορεί να φέρει νίκες και θα τις χρειαστούμε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών».