Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας, που αποτελεί έναν εκ των νεοαποκτηθέντων παικτών της ομάδας μας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας και αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στον Ερμή, στην πρεμιέρα κόντρα στη ΦΕΑ, αλλά και στο αυριανό (12/10) παιχνίδι Κυπέλλου με το Ψυχικό. Παράλληλα, μίλησε για τον προπονητή μας, Νίκο Οικονόμου, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Φάνη Φλώτσιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Μήτσι»:

Για την έως τώρα παρουσία του στον Ερμή, είπε: «Είναι δύσκολη η προετοιμασία για κάθε αθλητή. Πρέπει να μπει σε μία ρουτίνα, να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και να είναι έτοιμος για τη σεζόν. Χαίρομαι που είμαι μέλος του Ερμή, κοιτάω μέρα με τη μέρα να βελτιώνω πράγματα στο παιχνίδι μου».

Για τον κόουτς Νίκο Οικονόμου και τον πρόεδρο Φάνη Φλώτσιο, επισήμανε: «Ο κόουτς Οικονόμου είναι ένας άνθρωπος με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι αθλητές μπορούμε μόνο να κερδίσουμε απ’ αυτόν, είτε μέσα από την προπόνηση, είτε στις κουβέντες μας πριν ή μετά απ’ αυτήν. Όσον αφορά τον πρόεδρο, είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά σε όλους τους παίκτες και έχουμε δημιουργήσει εξαιρετική σχέση στα όρια της φιλίας. Είναι προσιτός και ανοιχτός να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργείται εξωγηπεδικά».

Για την πρεμιέρα με τη ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ, ανέφερε: «Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ένα όχι τόσο εύκολο ματς. Ξέραμε όλοι ότι το σκορ θα έχει διακυμάνσεις και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Κάθε κουβέντα του κόουτς, αλλά και η δική μας ήταν ότι μπορεί να είμαστε πίσω για 10-15 πόντους ή και μπροστά αντίστοιχα. Πρέπει να το διαχειριστούμε και να κοιτάμε το παιχνίδι φάση-φάση. Ευτυχώς, η εμπειρία, αλλά και η ικανότητα έπαιξαν τον ρόλο τους στα τελευταία λεπτά».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με το Ψυχικό, τόνισε: «Το Ψυχικό είναι μία ομάδα που βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία με έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Είναι τελείως διαφορετικό ματς από αυτό με τη ΦΕΑ. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε το αμυντικό τρανζίσιον και να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας».

Εν συνεχεία, ο Λευτέρης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, λέγοντας: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όσους κατάφεραν και βρέθηκαν στο γήπεδο. Σίγουρα ο κόσμος θα αυξάνεται βλέποντας την ομάδα μας να παλεύει σε κάθε ματς. Είμαι αισιόδοξος, αλλά αναγνωρίζω πως μερικές φόρες θα είναι δύσκολο να πετύχουμε την προέλευση του κόσμου που προσδοκούμε. Θεωρώ ότι η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και εύχομαι να τους κάνουμε χαρούμενος αυτό το 2ωρο που σπαταλούν για να έρθουν στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας».