Ο Αλέξης Κυρίτσης, τη στιγμή που ο Ερμής ταξιδεύει για τον εκτός έδρας εξ αναβολής αγώνα με την Ελευθερούπολη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, σχολιάζοντας τον εν λόγω αγώνα και την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΑΣ Παπάγου στο Σχηματάρι μας. Μεταξύ άλλων, ο πολύπειρος γκαρντ του συλλόγου μας, αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έχουν γίνει από τους «μπλε», επισημαίνοντας πως πρόκειται για ποιοτικούς και βασικούς παίκτες.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αλέξης Κυρίτσης:

Για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, ο πολύπειρος γκαρντ ανέφερε: «Όλοι ξέρουμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι και πόσο γεμάτη είναι σε όλες τις θέσεις. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ήδη τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες έχουμε εντάξει παιδιά και προσπαθούμε να βρεθούμε. Θέλουμε να δείξουμε και σε αυτό τον αγώνα στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας. Από κει και πέρα, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για εμάς, θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να δείξουμε σε όλους πως κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».

Για τις χειμερινές μεταγραφές των «μπλε, ο Κυρίτσης επισήμανε: «Η ομάδα έχει κάνει τρομερές προσπάθειες για να ενισχυθεί. Αυτό δείχνει πόσο ο προπονητής και ολόκληρος ο σύλλογος θέλουν η ομάδα να πάει καλά. Έχουν γίνει πολύ καλές και ποιοτικές προσθήκες και ειδικά με την τελευταία του Ντράσκοβιτς. Νομίζω πως σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί έχουμε νέα παιδιά που είναι ποιοτικοί και βασικοί παίκτες, που σημαίνει ότι πάντα χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Ήδη έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία και νομίζω πως ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Υγεία να έχουμε και από κει και πέρα, με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, θέλω να πιστεύω πως θα βγει το πρόσωπο που πραγματικά αντιστοιχεί στις δυνατότητές μας».

Παράλληλα, για το δύσκολο πρόγραμμα και το εντός έδρας ματς με τον ΑΣ Παπάγου (11/2), ανέφερε: «Αυτή η εβδομάδα για εμάς θα είναι δύσκολη και επίπονη, γιατί ουσιαστικά θα έχουμε να παίξουμε τρία παιχνίδια, μαζί με αυτό που δώσαμε εκτός έδρας κόντρα στη ΦΕΑ. Το παιχνίδι με τον Παπάγου στην έδρα μας, το θέλουμε πάρα πολύ, για πάρα πολλούς λόγους και ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας. Ο έκτος παίκτης μας είναι πάντα ο κόσμος μας. Πάντα μας δίνει μία ώθηση και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας με οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζουμε, πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως τον Παπάγου, που θεωρώ πως έχουμε πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους. Όλη την εβδομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το Σάββατο μαζί με τον κόσμο μας καλούμαστε να δείξουμε το βελτιωμένο μας πρόσωπο, να διεκδικήσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον δήμο και την περιοχή του Σχηματαρίου».