Ο Ερμής μας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Ηρακλή, για την 4η αγωνιστική της Elite League. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου παρουσίασε άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο γνώρισε την ήττα στο φινάλε με 78-70 στο κατάμεστο «Ιβανώφειο».

Ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Οικονόμου παρέμενε κοντά στο σκορ, διεκδικώντας στα ίσα το παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον «Γηραιό» μπροστά στο σκορ για 3 πόντους (20-17), ωστόσο στη δεύτερη περίοδο ο Ερμής μας πέτυχε σημαντικά καλάθια, έβγαλε καθοριστικές άμυνες και έκανε κλεψίματα, δημιουργώντας το 36-36 του ημιχρόνου. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για το… καμάρι της Βοιωτίας, που έβγαζε… γούστα στο παρκέ. Η ομάδα μας έχτισε διαφορά που την έφερε στο +11 με το τέλος της περιόδου, ωστόσο στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η εν λόγω διαφορά ροκανίστηκε εύκολα. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου λύγισε σε μία κατάμεστη έδρα, γνωρίζοντας την ήττα με 78-70, ωστόσο «κοίταξε» στα μάτια ακόμη έναν αντίπαλο εκτός έδρας, εμφανίζοντας το αξιόμαχο πρόσωπό του.

Τα δεκάλεπτα:  20-17, 36-36, 50-61, 78-70.

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Παππάς, Γουάιλι 10 (7 ριμπάουντ), Καυφμάνις 8 (3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ζαρμακούπης 7 (4 ριμπάουντ), Πάππος 3, Μέξης 2, Μητσιμπόνας 5, Σιγάλας, Κυρίτσης 24 (8 ριμπάουντ)