💙🏀 𝞐𝞒𝞐𝞟𝞖 𝞟𝞞𝞤 𝞓𝞘𝞐𝞠𝞙𝞔𝞘, 𝞞𝞜𝞔𝞘𝞠𝞐 𝞟𝞞𝞤 𝞟𝞠𝞐𝞒𝞛𝞐𝞣𝞞𝞟𝞞𝞘𝞞𝞤𝞜𝞣𝞐𝞘 ✅✅

Βαδίζουμε προς τη νέα σεζόν κι ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί πραγματικά όλα όσα πετύχαμε την τελευταία διετία! Σε πρωτοφανή δύσκολες συνθήκες, η ομάδα μας κατέκτησε δυο ανόδους (την μια ως πρωταθλήτρια). Άνοδο στην Α2 με εντυπωσιακή πορεία και κοινή παραδοχή όλων ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κάνε τη ζωή σου ένα όνειρο και το όνειρό σου πραγματικότητα δε λένε; Είμαστε… αγκαλιά με αυτό, αφού η νέα σεζόν μας βρίσκει στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία μας.
Ένα επίτευγμα, το οποίο ήρθε και απ’ όλους εσάς, με τη στήριξή σας και την ανιδιοτελή αγάπη σας προς την ομάδα. Στο επόμενο μεγάλο σκαλοπάτι που καλούμαστε να ανέβουμε, σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας, στο πλευρό μας. Ο Ερμής Σχηματαρίου θα αναμετρηθεί με 15 ομάδες στην Α2 (όμιλος 16 ομάδων), ενώ θα κληθεί να δώσει μάχες και στο Κύπελλο Ελλάδας. 🔝🔝🔝
Αρχικά με ομάδες από Γ´ και Β´ εθνική και στην συνέχεια με ομάδες από την Α2.Σε περίπτωση νικηφόρων αποτελεσμάτων μας δίνεται η δυνατότητα φέτος να συμμετάσχουμε στο final 8 με επτά ομάδες από την Α1 αφού για πρώτη φορά θα ισχύσει αυτή η διαδικασία στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.
Ένας ακόμη μαραθώνιος βρίσκεται προσεχώς στην αφετηρία του (Οκτώβριο) και έως τον… τερματισμό του (Μάιο), σας θέλουμε δίπλα μας. Οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες αυξάνονται, οι υποχρεώσεις είναι πιο απαιτητικές και η φωνή σας ηχεί ήδη πιο δυνατά στο γήπεδο μας. Στο πλαίσιο αυτό, εκδίδουμε κάρτες διαρκείας, τα λεγόμενα «μαγικά χαρτάκια», για να θαυμάσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στη νέα σεζόν για τα σαλόνια της Α2.
𝞓𝞘𝞐𝞠𝞙𝞔𝞘𝞐𝞢 𝞢𝞣𝞞 𝞞𝞜𝞔𝞘𝞠𝞞, 𝞟𝞐𝞠𝞔 𝞗𝞔𝞢𝞖
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες που θα συντροφεύουν την παρουσία σας στα παιχνίδια μας, στείλε μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό μας (Facebook & Instagram) ή τηλεφωνήστε στο 6970-503229.