Ο Γ.Σ Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση SELEKOS GLASS, που εδρεύει στο Σχηματάρι και τιμάει τόσο την ομάδα μας με την συνεισφορά της από το ξεκίνημά μας, όσο και την περιοχή μας με τις υπηρεσίες της σε ενεργειακά κρύσταλλα – αλεξίσφαιρα – καθρέπτες – γυάλινες κατασκευές.

Η SELEKOS GLASS αποτελεί συνοδοιπόρος στο έως τώρα ταξίδι μας και θα συνεχίζει να «πλέει» μαζί μας στις… θάλασσες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με την πολύτιμη συνεισφορά της. Ευχαριστούμε!

Η επιστολή της SELEKOS GLASS: 

«Η εταιρεία SELEKOS GLASS συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ Γ.Σ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και για το τεράστιο επίτευγμα της ανόδου στην Α2 κατηγορία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που βάλαμε και εμείς σαν SELEKOS GLASS ένα μικρό λιθαράκι στην δημιουργία αυτού του οικοδομήματος και συμβάλαμε στην τεράστια αυτή προσπάθεια της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας κ. Οικονόμου για την τεράστια συμβολή του σε αυτή την επιτυχία. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του, αλλΆ κυρίως η αγάπη του για τα νέα παιδιά θα είναι ο οδηγός για τις επιτυχίες στην μεγάλη κατηγορία της Α2. Θα είμαστε δίπλα σας στο νέο ταξίδι που ξεκινάτε!! Σας ευχόμαστε υγεία ,προσήλωση στους στόχους σας και.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!».