Υπάρχει κάποιο σημείο, πέρα από το οποίο, η υπομονή παύει να είναι αρετή. Ένα σημείο, το οποίο, ζητά την άμεση απάντησή σου, προκειμένου να γίνει αντιληπτό από ορισμένους πως ο Ερμής Σχηματαρίου βλέπει, ακούει και επιδιώκει να είναι αργός στα… λόγια και γρηγορότερος στις πράξεις.

Από την περασμένη σεζόν στη Β’ Εθνική, ορισμένοι έδειχναν την τέχνη τους στη μυθοπλασία με σενάρια κατά του σωματείου μας και λόγια σε τρίτους εις βάρος μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να “παίζει” με το όνομά μας. Η δράση φέρει αντίδραση και ου παντελώς δει τοις πονηροίς επιτρέπειν, αλλ’ αντιτάττεσθαι. Ή σε νέα ελληνικά για την πλειοψηφία αυτών «Δεν πρέπει να τα επιτρέπουμε όλα στους πονηρούς, αλλά να αντιδρούμε».

Ο Ερμής μας θα αγωνίζεται στον τόπο του. Θα συνεχίσει να έχει έδρα το Σχηματάρι μας και θα εξακολουθήσει να πρεσβεύει αξίες και ιδανικά που παραλείπονται από πολλούς. Όλα τα υπόλοιπα είναι… ιστορίες για αγρίους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν πλησιάζει και η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στις υποχρεώσεις της, αλλά παράλληλα δεν μπορούμε να κωφεύουμε σε μυθοπλασίες.

“Κύριοι” αν δεν θέλετε να είστε συνοδοιπόροι είναι σεβαστό. Όμως μην κάθεστε απέναντι μας γιατί την επόμενη φορά θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι.