Ξημέρωσε Κυριακή, μα το μυαλό μας τριγυρνά ακόμη στο απόγευμα του Σαββάτου. Στην ημέρα που η ομάδα μας πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα μας κόντρα στην ιστορική ομάδα του Αμαρουσίου.

Πολλές φορές, τα λόγια περισσεύουν για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου και για να μεταφέρεις τα βιώματά σου, όταν πρόκειται για τέτοιες σπουδαίες καταστάσεις. Άλλες φορές, νιώθεις τόσο συγκινημένος που τα λόγια βγαίνουν από μόνα τους.

Το γήπεδό μας χθες ήταν κατάμεστο. Γέμισε με την παρουσία σας και αποτέλεσε για πρώτη φορά την έδρα που άπαντες ονειρευόμαστε. Ο παλμός σας μεταλαμπαδεύτηκε στους παίκτες μας, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση. Παντού. Δώσατε σε όλους, αυτό που χρειάζεται η ομάδα της περιοχής μας. Η φωνή σας ήχησε δυνατά, καταφέρατε να… δονήσετε ολόκληρο το γήπεδο μας. Δίχως ύβρεις προς τον αντίπαλο, δίχως προσβολές. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως οι ύβρεις ακούγονται και στα αυτιά μικρών παιδιών. Ο αθλητισμός έχει ανάγκη από τέτοια στιγμιότυπα. Ο αθλητισμός έχει ανάγκη από αυτού του είδους την υποστήριξη φιλάθλων. Μόνο με τη φωνή σας, με το χαμόγελο σας και τα χειροκροτήματά σας. Δώσατε χρώμα, δώσατε ζωή σε αυτό το γήπεδο και χαρίσατε παλμό στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα απ’ το να βλέπεις μικρά παιδιά να χαμογελούν μέσα στο γήπεδο. Να φωνάζουν για την ομάδα της περιοχής τους και να χαίρονται μαζί με τους γονείς τους. Γονείς, οι οποίοι τα απογεύματα του Σαββάτου έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν απ’ τη δύσκολη -πολλές φορές- καθημερινότητα και ξοδεύουν ένα δίωρο μαζί με τα παιδιά τους στο γήπεδο μας, που αποδεικνύεται πως προσφέρει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος. Ένα… διάλειμμα απ’ τη ρουτίνα του. Ο προπονητής μας, Νίκος Οικονόμου, το είπε και θα το πει ξανά. Κάθε Σάββατο, στις 17:00, είναι γιορτή για το Σχηματάρι. Χθες, ήταν μόνο η αρχή και αυτή η ιδανική… εκκίνηση απ’ την αφετηρία οφείλετε σε όλους εσάς.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες νιώθουν ευγνώμονες για τη χθεσινή παρουσία σας. Μία συγκλονιστική παρουσία που ζήλεψαν ακόμη και οι αντίπαλοι μας. Μία παρουσία που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη μας έως και σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή (22/10) αναμέτρηση: