Ο Ερμής Σχηματαρίου έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα αναφορικά με τα εντός έδρας παιχνίδια και πήρε για ακόμη μία φορά την ώθηση που χρειαζόταν από τον κόσμο του. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου υπέταξε με 68-64 το αντίστοιχο σύνολο του Δημήτρη Λιόγα και ανέβασε το ρεκόρ του στο 3-2 για την Elite League.

Σε μία αναμέτρηση που ήταν στο… νήμα, καθ’ όλη τη διάρκειά της, η ομάδα μας εμφανίστηκε ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και πήρε…  μαξιλαράκι ασφαλείας στο σκορ, που ήταν αρκετό για να της χαρίσει την τρίτη νίκη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ερμής μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση και όντας συνεπής στην άμυνα. Εν συνεχεία, η αστοχία από τη γραμμή των βολών και ορισμένες κακές επιλογές, έδωσαν στον Αμύντα τη… σκυτάλη για τη λήξη του ημιχρόνου με 36-38.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Οικονόμου κατάφερνε ανά διαστήματα να “χτίζει” διαφορά που έφτασε έως και τους 7 πόντους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι τη ροκάνιζαν και έφερναν το ματς στον πόντο. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ερμής ανέβασε στροφές όταν χρειαζόταν και παίρνοντας την ώθηση του κόσμου, κατάφερε να ξεσπάσει στο φινάλε και να γράψει το τελικό 68-64.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 36-38, 56-58, 68-64

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Παππάς 3, Γουάιλι 7 (1), Καουφμάνις 11 (1), Ζαρμακούπης 7, Πάππος 2, Καλημέρης 2, Μέξης, Φιλοξενίδης 8 (2), Μητσιμπόνας, Τάταρης 2, Κυρίτσης 26.

Ακολουθεί πλήρες φωτογραφικό υλικό από τον φωτογράφο της ομάδας μας, Σάκη Δέδε: