Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο αθλητή Αλέξη Κυρίτση.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτης μας. Ο Αλέξης έχει πλούσιο βιογραφικό στη… φαρέτρα του, καθώς έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Ελλάδας (2005-2009), δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό (2004 και 2012 αντίστοιχα), ενώ επίσης έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος στην Α2. Ο 40χρονος περιφερειακός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Μαρούσι, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Καφρίτσα και τον καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Χρήστο Γαλανό για την πολύτιμη συνεισφορά στην υλοποίηση της σπουδαίας μας μεταγραφής.

Από τη δική του πλευρά, ο Αλέξης Κυρίτσης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου. Από την πρώτη στιγμή, με προεξέχοντα τον Νίκο Οικονόμου μού έδειξαν πόσο με θέλουν και μου ανέλυσαν το πλάνο και τις φιλοδοξίες της ομάδας που μου έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου. Από μέρος μου, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Απευθυνόμενοι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε να μην τρομοκρατηθείτε. Θα φτάσει στα… αυτιά σας πως ο Αλέξης είναι “φονιάς”, ό,τι είναι “πυροβολικό” και πολλά ακόμη. Μην τους πιστέψετε. Αποτελεί καλό παιδί και οικογενειάρχης…

Αλέξη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου.